søndag 5. september 2010

Arrggh

Jeg har opprettet en profil på Facebook og sendt ut invitasjoner til en hel haug venner. Svarene hagler inn og det er bra. Men, når jeg skal logge meg på, får jeg beskjed om å verifisere meg ved å legge inn telefonnummer. Så kommer en alng liste med land du kan velge fra. afghanistan er der og Dubai. Men om noen tror at Norge er der, tar de feil. Så går jeg til alternativ verifisering og kommer tilbake til den samme siden. Så den eneste som ikke kan se hva som skjer på min facebookprofil er jeg selv.
Jeg har mailet litt med facebooks brukerservice og fått noen god-dag-mann-økseskaft-svar.
Nå har jeg prøvd alle mulige måter, men det er en Catch22-situasjon.
I kampens hete ble jeg så oppgitt at jeg ikke husket hvordan jeg skrev innlegg på bloggen heller. Det eneste oppløftende med saken er tanken på det ironiske i situasjonen. Det er omtrent som å starte en jorden-rundt-tur med å låse seg inne på badet.
Fortsettelse følger.

2 kommentarer:

  1. Hpåer det.
    Så langt er det ingen her på huset som har klart å finne en løsning. Jeg hører også at Facebook har rykte på seg for relativt dårlig support, siden de tjener mest penger på nye brukere. Det mange gjør er å google problemstillingen og se hva andre skriver om det.

    SvarSlett