torsdag 9. september 2010

Fra sorg til glede

Etter megen om og men, har nå supprotteamet på Facebook fikset siden, så jeg kommer inn igjen. Men det er en erfaring jeg har gjort meg allerede. Man bør ha en egen mailadress for alt som har med Facebook å gjøre. For nå kommer det meldigner om det som skjer der inn på min vanlige mail. Det er lite praktisk, for å si det forsiktig. Ellers skjønenr jeg hvorfor folk ofte får en periode der de er helt hekta i starten. Dessuten aner jeg hvrfor mange etterhvert får et litt anstrengt forhold ti det hele. Jeg skal i hvert fall feire at jeg er tilbake med å legge ut en kakeopskrift.

5 kommentarer:

 1. Blir kanskje bedre om facebook blir FN-styrt? ;)

  http://techcrunch.com/2010/09/07/facebook-bill-of-rights/

  SvarSlett
 2. Herlig! Legg meg til som venn så eg får teste ut kakeoppskrifta;-) Neida, tulla. Du kan jo stille slik at du ikkje får mail om alt som skjer på facen. Eg vart litt paranoid i ein periode for det vart så mange meldingar om alt mogleg tull...

  SvarSlett
 3. hva er galt med en analog kake - litt mer fetende men....
  når det gjelder FB kan du jo legge inn de instillingene du vil og få meldinger deretter - en ny liten utfordring der i din digitale verden :)

  SvarSlett
 4. Jeg leste i VG forrige uke om en undersøkelse bland norske foreldre.De syntes det var kjedelig å leke med ungene og ville heller være på Facebook. Er dette resultatet av de voksnes inntog i sosiale medier? I allefall en tankevekker for en pedagog.

  SvarSlett
 5. vel da burde de få virtuelle unger også - om det er fotball eller facebook - ungene må komme først (vent litt -..slutt å grin, du kan jo stå på det andre beinet!..)Sånn nå er jeg tilbake igjen ;)

  SvarSlett